dimecres, 3 de març del 2010

MUSEU DE LA CERÀMICA DE L'AMETLLA DE MAR

El dia 23 de Febrer vam agafar un tren a les 9:25 des de l'estació de Tortosa amb direcció a l'Ametlla de Mar. A l'estació en esperava un company del centre que és d'allí mateix.
Al arribar vam anar a buscar informació a l'ajuntament per tal de conèixer l'horari del bus que ens porta directament al museu. A l'Ajuntament, concretament a l'oficina de Turisme, ens va atendre una noia que es deia Lourdes i que ens va donar informació turística de tota l'Ametlla de Mar.

Abans d'agafar el bus vam anar a esmorçar. Tot seguit vam anar a la parada de bus a esperar em minibus.

Quan vam arribar al museu de ceràmica, el senyor que estava d'encarregat ens va fer una introducció de com es feia la ceràmica i la seva història. Després vam baixar a la planta de baix on ens van ficar un vídeo de com es feia la ceràmica a la zona del Rif (Marroc). Al sortir vam anar a la tenda i vam comprar algunes peces de ceràmica. Ens vam despedir i vam tornar a esperar el bus de tornada cap a l'Ametlla, ja que el museu està situat a l'urbanització de Sant Jordi.

Al arribar vam anar a una Brasseria on vam dinar i vam fer tertúlia. Després de dinar, a les 15:35, vam agafar el tren i cap a casa.

Redactors: Koke i Perico.

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP