dimecres, 19 de gener del 2011

La formació per a l'adquisició d'un lloc de treball per a les persones amb malaltia mental


En les persones amb malaltia mental la formació és algo molt positiu i beneficios. Ya que desenvolupa les facultats mentals i les havilitats de la persona amb malaltia mental.


El cas de persones amb malaltia sense posivilitats de inserssió laboral resulta beneficios en el que respecta a la milloria d'habilitats cognitives i manualitats, i això pot repercutir en una millora de la seva autoestima. Hi ha més de la seva formació i la conseqüent adquisició dels seus coneixement i habilitats pot aficionar-se i dedicar-se a la pràctica d'alguna activitat o hobbie que li pugui agradar, com per exemplen, navegar per internet, fer els seus propis arxius i documents o be a dedicar-se a fer experiments amb circuits elèctrics amb electrodomèstics, o be fer figures amb fang, pintar cuadres, fer dibuixos, pintar mobles, fer portes, fer bricolatge o tot el que es pugue deribar, de la formació i les habilitats carpinteres o manuals, millorades o adquirides.

Per altra banda les persones en malaltia mental que puguen comptar amb alguna pisibilitat de inserció laboral, només podran adquirir millores, i coneixements, habilitats que es puguen permetre, dedicar-se d'alguna manera a algun hobbie o activitat que li agrade sense que més pugue desenvolupar una activitat laboral que a més dintegrar-se en la societat, pugue aportar si més no una certa independència financiera amb la cual millora el seu poder adquisitiu i qualitat de vida.

Seria bo que es creesin tallers tipus escola taller especials per a persones en malaltia que desenvolupesin dintre de les seves posivilitats i habilitats manuals o cognitives algunes amb caracter professionals com ara tallers d'alfereria, treballs de fusteria, pintura artistica, pintor de parets i habitatges, cuina, muntatge de circuits elèctrics, experiments o senzills intalacions elèctriques de vivenda.

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP