dijous, 3 de desembre del 2009

10 Octubre Dia Mundial de la Salut Mental 2009

El dia 9 de octubre de 2009, en motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, els usuaris, familiars i personal de recursos assistencials de les Terres de l’Ebre es van reunir a les 10:00h a l'Unitat Polivalent de Terres de l'Ebre d’Amposta. Alguna gent va arribar més tard per motius de transport, però van arribar a l’acte de celebració.

En primer lloc es va fer una exposició de fotos a la recepció de l'Hospital. Fotos que eren dels participants del concurs de fotografia dels centres de dia i hospitals. En segon lloc es va fer una xerrada informativa sobre la salut mental dirigida per la directora de la Fundació Pere Mata. En tercer lloc es va dur a terme a la sala del centre de dia d’Amposta una activitat de musicoteràpia per a tothom, que consistia en cantar una cançó que estava projectada sobre la paret. La cançó es titulava “Lo bello que es vivir”.

Ens van donar uns cartells amb paraules a cadascun, i quan sonava la paraula de la cançó el teníem que alçar.

Sessió de Musicoteràpia

En quart lloc es va realitzar el lliurament de premis del concurs de fotos.
El primer guanyador va ésser Juan Antonio Aixendri del centre de dia de Tortosa, amb la foto de la multiculturalitat. El premi era valorat en 200€. El segon premi va ésser per a Consuelo d’Amposta. El premi era valorat en 100€. El tercer premi va ésser per a Eduard Cabanes també del centre de dia de Tortosa. El premi era valorat en 50€.

Entrega de premis per les autoritats

Després es va realitzar el premi del vot popular a la millor foto. Va ser per a Consuelo Martínez de Sant Carles de la Ràpita.

Després dels actes es van realitzar entrevistes i fotos als guanyadors i alguns treballadors professionals de la salut com a la doctora Cristina Vila, coordinadora del Pere Mata Terres de l’Ebre.

Entrevista a la Dra. Cristina Vila

Finalment es va realitzar una menjada d’aperitius per a la gent.

Alguns membres de l'equi assistencial dels Centres de Dia de Tortosa i Amposta

Properament us mostrarem les entrevistes que vam dur a terme durant la diada.

Redacció i edició: Koke, Sonic, Perico, Jack Wilson, Toni.

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP