dimecres, 26 de maig del 2010

Pulsera Power Balance

Soc un noi de 28 anys i la meva mare viatja, no lluny, hem va regalar la pulsera Power Balance.
La pulsera a quan te la fiques en uns minuts et rahabilita tot el cos, et costa menys de fer les coses i fer no moltes però bastantes coses, cosa que si no la tens tanta o gaire rehabilità en general.
En la pulsera pots aguantar més l'equilibri dret i en general, i tens bastanta resistència a varies coses.



Crítica:


Una de les darrers productes miracle a arribar a les nostres llars és la reinvenció de les polseres magnètiques, encara que en aquesta ocasió l'estafa arriba revestit de hi-tech ... ja no parlem de metall sinó de neoprè, i el poder curatiu no emana de la magnetita sinó de ¡taxan! els hologrames. (Els imants ja no curen, ara el que mola són les fotografies tridimensionals).

A la seva pàgina web, la descriuen a la perfecció. (Compte, l'olor de magufo és tan fort que algú de vosaltres pot arribar a sentir nàusees, marejos i fins i tot vòmits).

Power Balanç ® és un holograma de MYLAR en què ha estat emmagatzemada una freqüència procedent de materials naturals coneguts pels seus efectes beneficiosos per al nostre cos.

També es pot llegir (no sense vergonya).

"Cada objecte d'aquest planeta té una freqüència que pot mesurar amb exactitud, Albert Einstein sabia que tot en l'univers emet una freqüència única".

Finalment el plat fort, amb el qual esperen (i pel que sento, ho estan aconseguint) enganyar a un munt de xavals esportistes: afegir els rostres de personatges famosos que la fan servir. A la galeria de fotos descobrim a Shaquille O'Neal, Rubens Barrichelo, i ¡com no! dos exemples de casa: el pilot de rally Dani Sordo i el surf Pablo Gutierrez, (aquest últim responsable que l'estafa s'estigui estenent particularment ràpid entre els surfers patris tal com m'explica el meu nebot).

A primera vista l'estafa compleix amb totes les característiques del producte màgic.

1) Fa referència a l'energia ("power")
2) Introdueix el terme "natural" (el millor esquer)
3) Usa termes científics ("freqüència", "cèl lules", "físico-mecàniques", "química").
4) Menció a Einstein (aquest és un altre pas ineludible).
5) Si no hi ha ciència, básate en testimonis (el meu amic Manolito ho va provar i va de cinema).

Suposadament aquestes polseres emeten un tipus de radiació electromagnètica beneficiosa per a la flexibilitat (com arriba fins a les articulacions?) I equilibri (com viatja fins al oïda interna?). Però a més ... com explicar a la gent que els hologrames, emeten radiació electromagnètica (igual que els cendrers, o el paper higiènic i la resta de cossos que ens envolten) en funció a la seva temperatura?

Però és que no han vist les típiques imatges d'un visor infraroig en què les coses calentes apareixen amb més brillantor que les del seu fred entorn? I potser no és la radiació infraroja un tipus de radiació electromagnètica?

En fi, espero no perdre molt més temps amb això. Si has decidit creure en els poders curatius d'aquesta polsera tot i les advertències, escolta com a mínim el meu consell i t'estalviaràs el preu de la Power Balanç (per cert, res barates, valen més 30 euros).

1 - Demana-li al teu pare una vella targeta de crèdit VISA que ja no utilitzeu.
2 - Demana-li a la teva germana una goma per als cabells.
3 - Retalla el colom hologràfica de la VISA i enganxa amb zel a la goma.
4 - Póntelo i "equilíbrate" tu sol amb la polsera DIY.

¡Taxan! Igual d'inútil que la de marca però estalviant-te més de mil marfulls (no em donis les gràcies). ;-)

Redactor: Koke, Sonic

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP