dimecres, 17 de febrer del 2010

PLANTADA D'ARBRES 2010

El dia 22 de Gener els usuaris de Centres de Dia de Tortosa i Amposta i de la residència de la Fundació vam anar a fer una plantada d'arbres al polígon d'Ulldecona. També vam fer una visita a l'Ermita del Remei d'Alcanar.

L'autobús ens va passar a buscar a les 9:00 pel Centre de Dia de Tortosa i vam anar direcció a Amposta a buscar la resta de companys. Quan els vam recollir vam anar a Ulldecona, on allí vam baixar i ens va tocar fer una petita caminata fins al lloc de la plantada. Un cop allí ens van repartir una aixada per a cadascú i ens vam dividir en 3 grups en les diferents zones. En parelles vam encargar-nos de plantar uns quants arbres, els forats ja estaven fets, i solament haviem de possar la terra per tapar l'arrel i la canya per ficar recte l'arbre.

Quan vam acabar ens van donar pa amb xocolata per esmorçar els voluntaris de la brigada forestal. Estava molt bo!!! Fins i tot alguns van repetir!!

Un cop tot dins a la panxa vam fer el camí cap a l'autobús on ens vam dirigir cap a l'Ermita del Remei d'Alcanar. Alguns vam prendre un refresc al bar i mentrestant alguns anaven a visitar l'ermita. Després vam agafar el bus i cap a Amposta!!!, a deixar als companys. Ja finalment ens van deixar a Tortosa.

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP